Sfaturi pentru viitorii tatici: Cum sa eviti o cearta cu partenera?

18 Jul 2013


Te-ai prins deja ca partenera ta e un pic mai… nelinistita in ultimul timp. Ei bine nu prea are ce face. Organismul ii este inundat de hormoni, este rupta de oboseala si a mai fost si racita de curand. Daca nici tu nu te-ai simtit in apele tale in ultima vreme inseamna ca s-a creat teritoriul ideal pentru o cearta. Insa exista moduri in care o poti evita la timp.

Spune ca-ti pare rau
Indiferent ce-ai facut (sau mai bine zis ce n-ai facut), spune-i ca-ti pare rau si treci peste asta. Chiar daca nu ai facut nimic, tot trebuie sa iti ceri scuze. Nu te mai gandi la cine are dreptate si cine nu acum. Chiar conteaza cine a spart cana, chiar daca tu erai in alta camera? Nu este o problema de viata si de moarte. Este mult mai usor sa-i spui ca iti pare rau ca ai spart cana si sa-i faci un ceai (daca mai aveti cani).

Spune-i ca-ti pare rau, din nou!
Prima regula a clubului viitorilor tati este sa iti ceri scuze. A doua regula a clubului viitorilor tati este sa iti ceri scuze. Si daca regulamentul are 300 de pagini tot asta ai vedea scris. Spune-i ca iti pare rau in cazul in care nu a auzit din prima. De data asta fa-o pe bune, cu calm, si mentioneaza de ce anume iti pare rau, in detaliu. Nu numai ca o sa te auda, ci va intelege ca ai ascultat-o si asta s-ar putea sa o desamorseze. Cine-i smecher acum?

Citeste continuarea articolului aici: tati.ro/cum-sa-eviti-o-cearta.html

Autor:

E-mail:
camelia.bulea@cordcenter.ro
Website:

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logata sa poti adauga un comentariu.