Îngrijire și răsfăț

10 Jul 2012


 

Oricine merită să aibă un aspect tânăr și să se simtă bine, având o piele sănătoasă și strălucitoare.

Un tratament anti-aging eficient trebuie să înceapă în jurul vârstei de 35 de ani și nu se rezumă doar la intervenții cosmetice de suprafață, ci trebuie susținut și din interior. De aceea, pentru a ne pastra tenul tânăr și sănătos este important să îl îngrijim, să îl răsfățăm, să îi oferim repaus și, nu în ultimul timp, să fim foarte atenți cum îl hrănim și hidratăm.
Îngrijire și răsfăț

Rolul cosmeticelor în îngrijirea tenului este unul foarte important. Îi asigură igiena, îl protejează împotriva agresiunilor externe, îi redau suplețea și strălucirea. Faptul că rolul acestora este atât de important ne obligă să acordăm maximă atenție la produsele de îngrijire pe care le alegem pentru tenul nostru.

Cu siguranță multe dintre noi am încercat nenumărate creme și înca suntem în căutarea cremei „perfecte”, probabil că nu o să o găsim…dar v-ați gândit că soluția ar putea fi în combinarea tratamentelor? Cum e valabilă ipoteza că pentru a avea o viață sănătoasă trebuie să existe diversitate, la fel e și în cazul menținerii sănătății pielii. De aceea ar fi ideal să diversificăm tratamentele pe care le încercam.

Din fericire serviciile de înfrumusețare oferă azi tot mai multe posibilități. Atunci când tratamentele obișnuite nu mai sunt suficiente, putem alege o procedură mai complexă așa cum sunt intervențiile non–invazive ale medicinei estetice, și de ce nu chiar să combinăm avantajele terapiilor moderne cu beneficiile procedurilor clasice. Spre exemplu putem încerca, fără nici o reținere, o exfoliere blândă și eficientă realizată cu ajutorul microdermoabraziunii , urmată, apoi, de aplicarea unei măști calmante, regenerante și antioxidante. Rezultatul obținut este unul mult îmbunătățit și aduce mari satisfacții în rândul pacienților. Deloc de neglijat sunt efectele mezoterapiei fără ace. Tratamentul constă în administrarea cutanată a unui cocktail de substanțe conținând acid hialuronic, vitamine, minerale, extracte naturale. În urma tratamentului textura pielii este mult îmbunătățită, combină procedura cu un masaj facial și beneficiile asupra pielii sunt complete!
Atenția pe care  o acordăm îngrijirii faciale și corporale este importantă nu doar din perspectiva îmbunătățirii aspectului nostru exterior, ci și asupra încrederii în noi înșine! Am observat cu toții că o stare de bine, o mulțumire interioară ne aduce mai mult succes și farmec personal. Așa că…îndrăznește să te simți bine în „pielea ta”!

Nicoleta Jucan – Cosmeticiana

 

Autor:

E-mail:
office@qclinic.ro
Website:
http://www.q-clinic.ro

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logata sa poti adauga un comentariu.