Despre Mama Responsabila


Draga mamica,

Ai intrat aici pentru a afla ce este, de fapt, aceasta platforma, ce-si doreste si din cine este formata echipa care face tot posibilul ca tu sa fii mereu la curent cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi o mamica responsabila.

Si, pentru ca esti aici, hai sa-ti spunem povestea noastra…

„Noi” suntem o echipa de oameni tineri, entuziasti si dornici de imbunatatire, iar ideea platformei MamaResponsabila.ro a rasarit ca raspuns la necesitatea de a avea la indemana, intr-un singur loc, o gama larga de informatii utile,  venite de la specialisti care sa te ajute in fiecare etapa. Traseul pe care te invitam sa-l parcurgi alaturi de noi incepe din momentul in care apare dorinta de a avea un copil, urmata de fiecare etapa a saricinii, momentul emotionant al nasterii si pana in ziua in care nazdravanul tau implineste 5 ani.

Pe tot acest parcurs mamaresposabila vrea sa fie alaturi de tine, sa-ti puna la dispozitie informatiile, dar si instrumentele de care ai nevoie si, mai mult, sa-ti ofere comunitatea de mamici cu care sa poti discuta  si impartasi experiente.

Asadar, bun venit pe site-ul  mamicilor responsabile!  De aici incolo noi ne vom stradui sa imbunatatim zi de zi continutul, iar pe tine te rugam ca, de fiecare data cand ai o sugestie, o nedumerire sau pur si simplu un mesaj pentru noi, sa ne scrii.

 Cu drag, echipa MamaResponsabila