Conversatie intre gemeni, in pantece

23 Jul 2013


Bebelusul 1: Tu crezi in viata dupa nastere?

Bebelusul 2: Desigur. Este clar ca viata dupa nastere exista. Ne aflam aici pentru a deveni mai puternici si pentru a ne pregati pentru tot ce ne asteapta dupa.

Bebelusul 1: Dar este absurd. Nu exista nimic dupa nastere! Cum ar arata viata in afara pantecelui?

Bebelusul 2: Ei bine sunt multe povesti despre viata de dupa. Am auzit ca este multa lumina acolo, si un sentiment profund de bucurie, cu multe lucruri pentru care sa traiesti… de exemplu, am auzit ca vom manca cu gura.
Bebelusul 1: Ce prostie! Avem cordonul ombilical pentru a manca. De ce am manca cu gura? Si mai mult, nimeni nu s-a intors din lumea aia… toate povestile astea sunt spuse de oamenii naivi. Viata se termina dupa nastere. Punct. Asta e realitatea si trebuie sa o acceptam.

Bebelusul 2: Bine, permite-mi sa am o parere diferita. Este clar ca nu am nicio idee despre cum arata viata dupa nastere si nu-ti pot demonstra nimic. Dar imi place sa cred ca o vom putea vedea pe mama, si ea va avea grija de noi.

Bebelusul 1: “Mama”? Vrei sa-mi spui ca tu crezi in ‘Mama’? Oh! Si unde e ea?

Bebelusul 2: Peste tot, nu vezi? Ea este peste tot, ne inconjoara. Suntem o parte din ea si motivul pentru care existam. Fara ea nu am fi aici.

Bebelusul 1: E ridicol! Nu am vazut niciodata vreo mama deci e clar ca nu exista.
Bebelusul 2: Nu sunt de acord cu modul tau de a vedea lucrurile. Pentru ca uneori cand este liniste in jur, o putem auzi cantand. O simtim imbratisand lumea noastra. Sunt sigur ca viata noastra va incepe dupa nastere.

 

Preluat de pe facebook.com/cordcenter

Autor:

E-mail:
camelia.bulea@cordcenter.ro
Website:

Lasă un comentariu

Trebuie sa fii logata sa poti adauga un comentariu.